Carnaciori picanti in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2013 | 7112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori picanti
  • aluat foietaj
  • un ou
  • mac,susan (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori picanti in foietaj:

Taiem carnatii in bucati de cca 5 cm.

Foaia de foietaj se intinde putin si se taie fasii subtiri.

Am invartit pe fiecare carnacior foaie de foietaj.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou.

Deasupra se presara mac sau susan dupa preferinta.

Se pun in cuptorul preincalzit si se lasa cca 25-30 minute.

Sunt foarte buni si arata bine intr-un platou cu aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori picanti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat